CONTACT

Magazinul online VAPI.ro este operat de catre SC GREENLAND SERVICES SRL

  • CUI RO 17824430 , Nr. Reg. Comertului J40/13264/2005
  • Punct de lucru in Bd. Energeticienilor, Nr. 9E, Sector 3, Bucuresti; la aceasta adresa nu se lucreaza cu publicul.
  • Telefon: 0733 012 217

SC GREENLAND SERVICES SRL este inregistrata Operator de date cu caracter personal ANSPDCP cu nr. 8571 din 2008

Cele mai frecvente intrebari

Inainte de a ne contacta, te rugam sa citesti mai jos cele mai frecvente intrebari, este posibil sa gasesti raspunsul la intrebarea ta.

Care sunt costurile de livrare?

Comenzile peste 150 lei beneficiaza de livrare gratuita prin Curier. Pentru comenzile sub 150 lei se percepe o taxa de livrare de 16 lei, indiferent de localitate.

Ce modalitati de plata sunt disponibile?

Momentan este disponibila doar varianta de plata in sistem ramburs, la primirea coletului, urmand ca in scurt timp sa fie introdusa si plata cu cardul.

Cat dureaza pana primesc comanda?

Comenzile se livreaza in majoritatea cazurilor in 24-48 ore de la predarea coletului catre firma de curierat, in functie si de localitatea de destinatie sau de zilele libere.

Ce se intampla dupa ce trimit comanda?

In situatia in care sunt necesare detalii suplimentare referitoare la produse sau la datele de contact/livrare, veti fi contactat telefonic de catre un operator. Ulterior comanda se preda catre firma de curierat si vi se trimite un email de confirmare continand si numarul documentului de expeditie (AWB) pentru a putea urmari coletul.

Pot primi factura fiscala?

Desigur, pentru orice comanda se emite factura fiscala (persoana fizica sau juridica, dupa caz). In momentul confirmarii expeditiei comenzii veti primi pe email si factura fiscala aferenta.

Contacteaza-ne

Daca totusi nu ai gasit raspunsul la intrebarea ta, te rugam sa ne trimiti un mesaj si vom reveni cu un raspuns in cel mai scurt timp posibil.