Livrarea este GRATUITA prin curier pentru comenzi cu valoarea totala a produselor mai mare de 150 Lei.

Vapi.ro livreaza comenzile direct la adresa dvs. prin servicii de curierat, in orice localitate din Romania, fara costuri suplimentare pentru kilograme sau kilometri suplimentari.

Daca valoarea produselor din comanda este mai mica de 150 Lei, taxa de livrare este 16 lei.

Livrarea comenzii de catre curier se va face in 24-72 ore (in zile lucratoare) in orice localitate din Romania.

Comanda va fi procesata si predata de noi catre curier in aceeasi zi sau, maxim, in urmatoarea zi lucratoare de la primirea comenzii, functie de situatia stocurilor sau ora la care comanda dvs. a fost inregistrata. Orice intarziere va fi anuntata de operatorii nostri.

Livrarea la adresa mentionata de dvs. se va efectua intre orele 9-17 (L-V) sau 9 – 14 (S). Pentru ca expedierea sa se realizeze in cel mai scurt timp posibil si in cele mai bune conditii, va recomandam sa alegeti o adresa de livrare unde avem siguranta ca veti fi gasit pentru livrarea produselor intre orele 9-17, in zilele din timpul saptamanii.

In pagina cu informatii despre expediere va fi afisata adresa de livrare si adresa de facturare, aceleasi cu cele declarate la inregistrarea ca utilizator al acestui site. Aveti optiunea de a schimba oricand aceste adrese la care se poate face livrarea sau facturarea produselor.