Lichid in gura de la tigara electronica care curge? Iata principalele cauze si remedii!

lichid in gura de la tigara electronica care curge

Tigara electronica poate avea o durata de viata destul de lunga si poate functiona fara probleme in tot acest timp, in cazul in care optezi pentru un dispozitiv de calitate si esti atent la intretinerea periodica a acestuia. Un dintre cele mai frecvente probleme pe care o poti evita prin utilizarea corecta a dispozitivului este scurgerea lichidului.

Daca ai intalnit deja aceasta situatie – lichid in gura de la tigara electronica care curge – te-ai convins deja ca aceasta este o problema reala si, fara indoiala, ceva nu functioneaza asa cum trebuie. Trebuie sa stii ca exista mai multe cauze care pot provoca scurgerea lichidului. Exista, insa, si remedii pentru a putea vapa in siguranta, dar mai ales pentru a te bucura de acest moment fara incidente neplacute.

In primul rand, exista situatii in care te poti confrunta cu scurgerea lichidului din tigarile electronice care pur si simplu trebuie sa fie evitate, nu exista alte remedii minune pentru ele. Atunci cand apar schimbari de temperatura si fluctuatii de presiune, cand dispozitivele sunt lasate in apropierea surselor de caldura sau in lumina soarelui, rezervorul de lichid poate curge.

In al doilea rand, exista situatii in care te poti confrunta cu scurgerea lichidului din tigarile electronice care pot fi remediate imediat cum reusesti sa identifici cauza:

Alegerea unei tigari electronice, a unor componente sau consumabile de slaba calitate

Scurgerea unei tigari electronice poate fi cauzata de calitatea slaba a componentelor si imbinarea neetansa a acestora. Dar poate aparea si atunci cand lichidul este de calitate indoielnica si devine vascos.

[Cum alegi un lichid de tigara electronica care ti se potriveste?]

Tocmai de aceea, este ideal ca atunci cand investesti intr-un astfel de dispozitiv sa tii cont de calitate, de brand si de parerile celor care folosesc deja modelul de tigara electronica pe care il doresti.

Folosirea corecta a tigarii electronice

Poti simti lichid in gura atunci cand nu urmezi corect instructiunile utilizare ale dispozitivului.

De exemplu, rezervorul tigarii electronice trebuie sa fie umplut intotdeauna cu multa atentie, iar garniturile si capacele trebuie sa fie foarte bine inchise. Verifica de fiecare data ca ai fixat etans fiecare parte!

Daca ai achizitionat o tigara electronica cu putere reglabila, este important sa fie setata valoarea corecta in timpul utilizarii.

Tigara electronica trebuie sa fie pusa intotdeauna in picioare, nu pe orizontala, mai ales atunci cand nivelul de umplere cu lichid este maxim. Tocmai de aceea, majoritatea tigarilor electronice au o forma adecvata pentru a sta vertical.

Intretinerea tigarii electronice

Orice tigara electronica trebuie sa fie curata periodic. Pentru a evita scurgerile de lichid, rezervorul trebuie sa fie curatat cu grija, astfel incat tot surplusul de lichid vechi sa fie indepartat.

In cazul in care apar crapaturi – defectiuni mecanice – cel mai sigur este sa inlocuiesti piesele cu unele noi, de schimb.

Bineinteles, in cazul in care utilizezi si ai grija in mod corect de tigara electronica, pot exista situatii rare in care sa existe un defect de productie. Asadar, daca ai depistat acest neajuns din timp, ideal este sa folosesti garantia pentru a inlocui dispozitivul cu unul nou care nu are probleme cu scurgerea lichidului.

Retine ca scurgerea lichidului este o situatie reala si frecventa, de cele mai multe ori usor de evitat atunci cand respecti cateva reguli simple: alege modele de tigari electronice, componente si lichide de calitate, de brand, respecta instructiunile de utilizare si acorda atentie si timp intretinerii acestora.

5 thoughts on “Lichid in gura de la tigara electronica care curge? Iata principalele cauze si remedii!

   • Voinescu Nicolai Leonard says:

    De ce îmi curge lichid din țigare electrica vaporesso gtx 80 prin cele 4 orificii?
    De ce aburul pe care îl vapez devine prea cald ?
    Vă mulțumesc

   • Emanuel says:

    Siguranța are niște garnituri de cauciuc, care trebuie să se potrivească cu niște șanțuri mici din interiorul tancului. Ca să le potrivești, introdu siguranța cu cele doua adâncituri mici de pe ea pe cele două părți mai afundate de pe tanc, apoi, rotește ușor un sfert către dreapta. O sa simți cum se „pupă” cele două, garnitura cu șanțul. Partea proastă etse că nu scrie în manualul de utilizare și trebuie să îți dai seama singur cum trebuie rezolvată problema.

 1. mirela says:

  am o tigare electronică aramax power 5000 si am uitat o de ceva timp intr un colt si acum iese lichidul din ea, mai exact fix deasupra de butonul pe tub

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *