Tot ce trebuie sa stii despre gama de vape Elf Bar 600 cu nicotina si arome delicioase

Gama Elf Bar vape

Elf Bar 600 este cel mai popular vape din Romania si unul din cele mai vandute din Europa.

Elf Bar este o tigara electronica de unica folosinta care poate genera pana la 600 de pufuri.

Vape Elf Bar 600 ofera una din cele mai largi game de arome pentru a satisface gusturile la cei mai multi utilizatori. Astfel prin multitudinea de combinatii de arome regasim marea majoritate a gusturilor de fructe , dulciuri sau bauturi indragite de oamenii din intreaga lume :

 • Watermelon – aroma dulce si delicioasa a miezului rosu si copt de pepene.
 • Energy ice – aroma energizanta a celei mai populare băuturi energizante  combinata cu note de gheață pentru o experiență răcoritoare.
 • Blueberry sour raspberry – un amestec dulce și acidulat de afine dulci combinat cu zmeură coapta.
 • Strawberry ice – gustul dulce si aromat al capsunilor coapte cu note de gheata pentru un gust racoritor.
 • Blueberry – gustul de afine dulci cu prospetimea  fructelor  coapte.
 • Cotton candy ice – aroma dulce și răcoritoare de vată de zahar pe băț.
 • Creamy tobacco – aroma luxoasă de tutun fin cu note de vanilie și biscuit.
 • Kiwi, passion fruit si guava – un amestec de arome al  fructelor tropicale care îți vor cuceri gustul, kiwi asociat cu fructul pasiunii și guava pentru a crea o experiență exotica la fiecarea inhalare.
 • Apple peach – note suculente de piersici coapte , amestecate la perfecțiune cu tonuri de mere verzi , pentru a crea o experiență de vapori dulci.
 • Grape – gustul delicios al strugurilor copti, zemosi.
 • Pink lemonade – note de limonadă dulce infuzate cu fructe roșii delicioase.
 • Cola – aroma delicioasa al celei mai cunoscute bauturi racoritoare din lume.
 • Strawberry ice cream – gustul delicios al celei mai iubite arome de inghetata, cu capsuni.
 • Strawberry banana – un amestec de arome al celor mai indragite fructe: banana si capsuni.
 • Strawberry  kiwi – un mix de gusturi dulci si acrisoare din prospetimea fructelor coapte de capsuni si kiwi.
 • Banana ice – aroma delicioasa al fructelor coapte de banana cu note de ghreata pentru o senzatie racoritoare.
 • Spearmint – gustustul indragit si racoritor de mentol.
 • Blue razz lemonade – note de limonadă dulce care îți vor ademeni papilele gustative cu arome delicioase de zmeură albastră pentru a crea o experiență răcoritoare.
 • Peach ice –gustul delicious al fructelor coapte de pirsica cu note de gheata pentru un efect racoritor.
 • Coconut melon – un amestec de arome exotic prin combinatia gustului de nuca de cocos si dulceata zemoasa a pepenelui galben.
 • Strawberry energy – gustul popular de energizant, asociat cu căpșuni și gheață, creând o experiență răcoritoare
 • Pineapple peach mango – un mix de arome delicioase care creaza o experienta exotica; gustul dulce si aromat obtinut din amestecul fructelor coapte de ananas, piersica si mango
 • Mango – gustul aromat si dulce al fructului copt de mango
 • Mango milk ice -Note tropicale al fructului copt si aromat de mango suculent amestecat într-un milkshake delicios, înghețat pentru un efect racoritor

Elf Bar 600 este o tigara electronica care respecta cerintele stricte ale reglementarilor europene, TPD,  impuse tigarilor si lichidelor electronice.

 • Concentratia de nicotina a lichidelor din Elf Bar 600 este de 20mg/ml,
 • Volumul rezervorului de lichid cu nicotina este de 2ml

Toate valorile  sunt conforme cu reglementarile TPD.

Lichidul de vapat continut in rezervorul vape-ului Elf Bar 600 are in compozitie cateva elemente principale:

 • Aproximativ 97% din compozitie se constituie dintr-un mix de doua componente, in proportii egale 50-50: Glicerina Vegetala (VG) SI Propilen Glicol (PG); acest mix asigura stabilitatea si consistenta aburului creat prin incalzirea lichidului; ambele substante sunt utilizate pe scara larga in industria alimentara si farmaceutica, avand o calitate si puritate controlata si reglementata de cele mai stricte reglementari in domeniu.
 • 2% este continutul de nicotina; nicotina este de tip nicsalt, un tip de nicotina care satisface intr-un timp scurt nevoia de nicotina  a fumatorului  traditional care decide sa renunte la fumat utilizand vapingul.
 • Si arome, arome care asigura gustul delicios la inhalarea in gura a vaporilor din vape; aromele utilizate sunt la fel cu aromele folosite in industria alimentara, a dulciurilor si bauturilor, precum si in industria farmaceutica.

Elf Bar 600 este un vape cu dimensiuni reduse, lungime de 104 mm si un diametru de numai  16 mm, avand marimea a aproximativ doua tigari puse una langa alta, detaliu care il face foarte usor de purtat in buzunar sau in geanta.

Forma mustiucului este ergonomica si il face usor de prins intre buze fiind placut la inhalare.

Corpul vape-ului Elf Bar 600 este cilindric, confectionat dintr-un material placut la atingere.

Vape Elf Bar are in componenta o rezistenta care foloseste bumbac organic, o solutie tehnica avansata care ofera utilizatorilor cea mai buna experienta de vapat si cea mai delicioasa aroma din lichidele folosite. Astfel sunt satisfacute gusturile celor mai pretentiosi utilizatori.

Utilizarea Elf Bar 600 este foarte simpla:

 • Fara butoane
 • Fara reglaje
 • Fara consumabile care trebuie schimbate sau reincarcate pentru functionare

Doar trebuie desfacut din ambalaj si incepi sa inhalezi din el iar activarea se face automat; si, la fel se face inchiderea dispozitivului, automat daca nu se mai inhaleaza din el.

Astfel, Elf Bar 600 a devenit cel mai popular vape, cel mai folosit vape de catre femei, dar nu numai.

Cele mai frecvente intrebari despre Elf Bar 600

Cate pufuri se pot inhala dintr-un Elf Bar 600? 

Vape-ul Elf Bar 600 poate genera aproximativ 600 de pufuri pe dispozitiv. Acest numar de pufuri ar fi echivalent cu doua pachete  de țigări traditionale.

Numarul de pufuri depinde de modul de inhalare al fiecarui utilizator.

Cat timp dureaza un vape  Elf Bar 600?

Un vape Elf Bar 600 genereaza aproximativ 600 de pufuri creati din cei 2 ml de lichid din rezervor. Functionara este asigurata de energia generata de bateria de 550mAh. In conditii de functionare normale,  un dispozitiv poate functiona aproximativ 48 de ore, in general pana la terminarea lichidului din rezervor. Durata de functionare depinde de temperatura  mediului in care este utilizat, dar si de modul de inhalare al fiecarui utilizator.

Cat costa un Elf Bar 600?

Un vape Elf Bar are un pret cuprins intre 26 si 30 de lei. Pretul poate fi mai jos in cazul in care sunt valabile promotii cu reduceri de pret aplicate la achizitionarea unor pachete care contin mai multe bucati de Elf Bar.  

Ce este un Elf Bar 600?

Un vape Elf Bar 600 este o tigara electronica de unica folosinta.

Ce inseamna ca este de unica folosinta?

Adica se foloseste pana cand se termina lichidul din rezervor dupa care se arunca. Nu se poate refolosi, nu se poate reincarca cu lichid sau cu energie.

O tigara electronica este un dispozitiv simplu, compact care are rolul de a produce vapori care se pot inhala; astfel utilizatorul unei tigari electronice poate inlocui cu aceasta obiceiul de a fuma tigari traditionale, tigari traditionale care din cauza substantelor nocive generate din ardere tutunului genereaza foarte multe substante cancerigene care afecteaza grav sabnatratea fumatorilor.

Elf Bar 600 este o tigara electronica din care se poate inhala in modul MTL (Mouth To Lung), adica inhalare la inceput in gura urmata de inhalarea in plamani, daa se doreste. Este modul de inhalare similar fumatului din tigara traditionala, oferind aceeasi senzatie la inhalare..

Cum se foloseste ElfBar 600?

Elf Bar 600 a fost conceput ca sa fie folosit foarte simplu, foarte usor:

 • Il cumperi, il desfaci din pachet, si incepi sa inhalezi din el
 • Nu ai nevoie de incarcare cu lichid
 • Nu ai nevoie sa incarci bacteria
 • Nu ai nevoie sa instalezi, sa montezi sau sa inlocuiesti niciun component
 • Nu ai nevoie sa faci niciun reglaj sau sa apesi nuciun buton
 • Dupa consumarea lichidului din rezervor, vape-ul se arunca

IMPORTANT: Vapi.ro va recomanda aruncarea vape-urilor consumate in containere special concepute pentru colectarea deseurilor electronice din  incinta centrelor comerciale si a centrelor de colecatre a deseurilor.

Utilizarea Elf Bar 600 este legala in Romania?

Vape-ul Elf Bar 600 este o tigara electronica conforma cu prevederile reglementarilor EU aplicabile si in Romania, la momentul publicarii acestui articol.

Elf Bar 600 intruneste doua conditii esentiale ale reglementarilor TPD:

 • Concentratia de nicotina este de 20mg/ml (2%)
 • Rezervorul de luchid cu nicotina are 2ml

Vape-ul Elf Bar 600 comercializat de Vapi.ro este importat oficial de companii autorizate pentru importul tigarilor si lichidelor electronice.

Cine poate folosi vape Elf Bar 600?

Vape Elf Bar 600 poate fi folosit de persoane care au implinit varsta de 18 ani.

Vapingul se recomanda in mod special persoanelor care fumeaza tigari traditionale, fiind considerat cea mai eficienta metoda de renuntare la fumat.

Cu cate tigari obisnuite este echivalent un Elf Bar 600?

Un vape Elf Bar 600 poate genera pana la 600 de pufuri. Cat inseamna 600 de pufuri?

O tigara traditionala iti permite sa inhalezi intre 10  si 14 “fumuri”, adica intre 200 si 280 de inhalari dintr-un pachet intreg; asta insemna ca un singur Elf Bar 600  iti ofera pana la de doua ori mai multe pufuri decat un pachet de tigari!.  

Cata nicotina contine un Elf Bar 600?

Lichidul continut intr-un vape Elf Bar 600 contine 20mg/ml ( 2% din compozitia lichidului) – aceasta valoare a concentratiei de nicotina este conforma cu reglementarile UE impuse tigarilor si lichidelor electronice.

Daca esti fumator de tigara traditionala si vrei sa renunti la fumat, specialistii recomanda sa incepi sa vapezi tigara electronica cu nicotina, pentru o scurta perioada de timp; organismul unui fumator este dependent de nicotina, iar „taierea” brusca a acesteia, va produce o stare de puternic disconfort, de agitatie, cunoscuta ca „sevraj” ; o scurta perioada incepi sa vapezi tigara electronica cu nicotina, dupa care treptat treci la lichide care au concentratie de nicotina din ce in ce mai redusa, pana cand ajungi la 0 mg/ml concentratie de nicotina, la lichide fara nicotina.

De ce vape-ul Elf Bar poate avea gust de ars?

Se simte gust de ars atunci cand lichidul din rezervor s-a consumat. In acest caz vape-ul se poate arunca pentru ca nu se mai poate incarca cu lichid. De asemenea, este posibiul sa aiba gust de ars atunci cand s-a inhalat din vape in mod repetat, fara pauza, mai mult timp, iar rezistenta nu mai are timp sa absoarba suficient lichid; in acest caz se recomanda intreruperea utilizarii astfel incat rezistenta sa poata sa absoarba din nou suficient lichid pentru a putea functiona normal in continuare.

Este daunator Elf Bar 600 pentru utilizator?

Elf Bar 600 este o tigara electronica, un dispozitiv de vaping; studiile efectuate pe utilizatorii de vaping, de tigari electronice au concluzionat ca vapingul este cu 95% mai putin nociv pentru sanatate decat tigarile traditionale. Concluziile acestui studiu coordonat de Public Health England si alte detalii pot fi citite AICI:

Elf Bar 600 contine nicotina, in limita maxima prevazuta de reglementari, dar nu contine aproape 3000 de alte substante toxice continute si inhalate la fumatul tigarilor traditionale.

Nicotina este o substanta care da dependenta, dar se considera ca nu afecteaza sanatatea asa cum este afectata de cele aproape 3000 de substante toxice continute de fumul tigarilor traditionale.

Vapingul este considerat ca fiind una din cele mai eficiente solutii pentru renuntarea la fumat.

Daca esti fumator de tigara traditionala si vrei sa renunti la fumat, specialistii recomanda sa incepi sa vapezi tigara electronica cu nicotina, pentru o scurta perioada de timp; organismul unui fumator este dependent de nicotina, iar „taierea” brusca a acesteia, va produce o stare de puternic disconfort, de agitatie, cunoscuta ca „sevraj” ; o scurta perioada incepi sa vapezi tigara electronica cu nicotina, dupa care treptat treci la lichide care au concentratie de nicotina din ce in ce mai redusa, pana cand ajungi la 0 mg/ml concentratie de nicotina, la lichide fara nicotina.

Unde pot sa folosesc vape Elf Bar?

Utilizarea acestui vape, a tigarii electronice,  se poate facein toate spatiile inchise sau deschise, cu exceptia spatiilor interioare din mijloace de transport in comun sau institutii de sanatate sau invatamant,  in spatii in care in mod obisnuit nu este permis fumatul. Totusi este posibil ca in unele spatii inchise sa nu fie permis vapingul. Va recomandam sa verificati inainte daca administratorii acestor spatii permit folosirea tigarilor electronice.

Informatii utile pentru utilizatori

Elf Bar 600 este o tigara electronica, un dispozitiv electronic consumabil care pe masura utilizarii consuma lichidul continut in rezervor si energia continuta initial de baterie. Durata si modul de utilizare al fiecarui consumator poate afecta durata de utilizare a dispozitivului. Astfel,  dispozitivul nu poate beneficia de garantia unui echipament electronic obisnuit. De asemenea, din motive de siguranta sanitara un dispozitiv care a fost desfacut din ambalajul original nu mai poate fi returnat.

 • Pentru a obtine cea mai buna experienta de vapat.
 • Pentru functionarea corecta a tigarii electronice,
 • Pentru a obtine cea mai buna savoare si gustul placut al aromei lichdului ales pentru vapare

pe perioada de utilizare a tigarii electronice, va recomandam sa respectati cateva indicatii:

 • Asigurati-va ca aveti intotdeauna e-lichid in rezervorul de lichid – nu folositi  tigara daca nu aveti lichid deoarece se va arde rezistenta;
 • Nu folositi tigara daca vaporii au gust de ars;
 • Daca tigara a stat o perioada nefolosita  incercati sa o agitate putin astfel incat rezistenta sa absoarba suficient lichid;
 • Nu pastrati tigara in incinte cu temperatura ridicata (de exemplu in masina incalzita de soare) aceasta se poate distruge, iar acumulatorul poate lua foc la supraincalzire, in situatii extreme.
 • Nu pastrati tigara in haine din materiale sintetice care se pot electriza; acest fenomen poate afecta acumulatorul tigarii, se poate incalzi excesiv si poate lua foc in situatii extreme.
 • Pastrati acest dispozitiv in locuri la care nu au acces copii; tigarile electronice sunt interzise persoanelor cu varsta sub 18 ani.
 • Nu se recomanda utilizarea tigarilor electronice, a vape-urilor, de catre femei insarcinate sau alapteaza, de catre persoane cu afectiuni cardiac sau care [rezinta alergii la oricare din componentele continute de acestea.
 • In cazuri de accidentari la utilizarea acestor sau al aparitiei unor manifestari neplacute va recomandam sa consultati un medic, pastrand la indemana ambalajul dispozitivului.

IMPORTANT! Aceste dispozitive pot  contine lichid cu nicotina! Este interzis minorilor!

Nicotina genereaza un grad ridicat de dependenta. Consumul de nicotina este contraindicat in sarcina sau alaptare, persoanelor cu afectiuni cardiace. Consultati medicul inainte de fuma tigarete electronice. Nu comercializam tigari electronice si lichide minorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *