Cat te costa sa folosesti un vape Innokin JEM Pen?

Innokin jem pen imagine tiagara electronica pentru femei

Daca vrei sa fumezi tigari obisnuite, probabil fumezi in jur de 1 pachet pe zi*, ceea ce inseamna, in jur de 600 de lei pe luna, sau 7200 lei pe an.

Daca vrei sa vapezi, este  foarte posibil  sa vapezi aproximativ 2ml de lichid pe zi*, in varianta de lichid cu nicotina. Ce variante poti avea?

 1. Prima varianta ar fi sa folosesti un vape de unica folosinta. E simplu de folosit: il cumperi, il scoti din cutie si-l folosesti imediat, fara incarcare de lichid sau curent. In functie de ce varianta alegi, il poti folosi 1-2 zile*. Depinde de modul de inhalare al fiecarui utilizator.
 2. A doua varianta ar fi un vape pe care sa-l poti reincarca: rezervorul, cu lichid, si bateria. Si aici sunt foarte multe variante, dar e foarte posibil sa vrei o varianta simpla de utilizat si care sa-ti aduca si economii de bani. O recomandare ar fi un vape Innokin JEM Pen, poate cea mai eficienta optiune existenta pe piata in acest moment.
  • Este mic si simplu de folosit.
  • Are un rezervor (cartus) de 2ml care se reincarca cu lichid foarte simplu, cel mai probabil o singura data pe zi
  • Are o baterie reincarcabila cu suficienta energie pentru o zi.
promo pack innokin jem pen liqua 10ml
PROMO Innokin JEM Pen + Liqua 10ml

Cat te costa o astfel de varianta cu un vape cu reincarcare de lichid si baterie?

Este de departe cea mai economica optiune:

 • Un kit te costa la achizitie 99 lei, cu o baterie care iti asigura functionare pentru aproximativ 1 an.
 • Lichidul de vaping, cu un necesar de aproximativ 2 ml pe zi*, inseamna achizitia unei sticle de 10 ml de lichid, gata pregatit, la aproximativ 5 zile,  ceea  ce inseamna 6 sticle pe luna, estimativ 72 sticle pe an, adica in jur de 1728 lei pe an.
 • Rezervorul (cartusul), care contine rezistenta, se schimba la aproximativ 14 zile*, ceea ce inseamna in jur de 2 rezistente pe luna, estimativ 25 rezistente pe an, adica in jur de 400 lei pe an.

Asadar, care este costul de utilizare al unui Innokin JEM Pen intr-un an?

Adunand sumele de mai sus, ajungi la un total de 2230 lei pe an cand folosesti varinta de vape cu Innokin JEM Pen.

Nu-i asa ca astfel poti face o economie de 5000 de lei pe an?

Adica in fiecare an faci economii sa-ti cumperi cel mai nou model de telefon sau poate chiar o saptamana de vacanta sau ….

Important: vapingul se adreseaza numai persoanelor care au implinit varsta de 18 ani. In cazul folosirii lichidelor cu nicotina, consumul este strict interzis minorilor. Nicotina genereaza un grad ridicat de dependenta. Consumul de nicotina este contraindicat in sarcina sau alaptare, persoanelor cu afectiuni cardiace.

* valorile estimarilor de consum sunt furnizate de studii, specificatiile producatorilor sau feedback-ul utilizatorilor si pot varia de la o persoana la alta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *