Joyetech VAAL 500 / 1500 – tigara electronica vape de unica folosinta de la unul din cei mai mari producatori mondiali

Joyetech VAAL 500 disposable

Joyetech Vaal este cea mai noua gama de tigari electronice produsa de Joyetech.

Pe baza unei solide si indelungate experiente in productia de tigari electronice, VAAL ofera cea mai inovativa, dar simpla si eficienta varianta de vaping pentru fumatorii care doresc sa renunte la fumatul traditional.

Cu noul slogan „Forward Thinking”, Joyetech își reafirmă poziția de lider pe aceasta piata globala de vaping, o companie care se concentrează pe tehnologia inovatoare. A fi în fața inovației este prioritatea numărul 1 pentru Joyetech.

Joyetech VAAL

Unitățile de producție Joyetech au primit cele mai înalte certificări de siguranta si conformitate posibile pentru fabricarea tigarilor electronice. Pentru a realiza acest nivel de certificari, Joyetech a creat, o echipă dedicată de persoane care să supravegheze conformitatea cu reglementările în întreaga UE, SUA și noile piețe care se dezvoltă la nivel global.

Joyetech VAAL, in varianta care contine lichid cu nicotina, este cel mai eficient dispozitiv care ofera o mai buna alternativa de nicotina fata de tigara traditionala cu ardere.

Joyetech VAAL 500 va ofera 500 de pufuri

Cat inseamna 500 de pufuri? Aproximativ echivalentul a doua pachete cu tigari; dintr-o tigara se pot inhala in jur de 10-12 pufuri.fumuri, ceea ce inseamna 200-240 pufuri dintr-un pachet de tigari.

Joyetech VAAL 1500 va ofera 1500 de pufuri

Cu 1500 de pufuri ai echivalentul a sase pachete de tigari, dar fara nicotina!

Joyetech VAAL este foarte simplu de utilizat:

joyetech vaal 500 menta
Joyetech VAAL menta
 • nu are niciun buton – porneste automat prin simpla inhalare din el
 • nu trebuie incarcat cu lichid – vine incarcat din fabrica cu lichid suficient  pentru a inhala 500 de pufuri
 • nu trebuie incarcata sau reincarcata bateria – bateria vine incarcata din fabrica cu suficienta energie care sa sustina cele 500 de pufuri
 • nu trebuie schimbata rezistenta
 • dupa consumarea lichidului din rezervor, dispozitivul se arunca; Vapi.ro va recomanda aruncarea dispozitivului in containere special amenajate in mii de locuri, in incinta marilor magazine; 

Joyetech VAAL 500 contine lichid cu nicotina

Joyetech VAAL 1500 contine lichid fara nicotina

Pentru versiunea cu nicotina lichidul are un continut de nicotina cu concentratie de 17mg/ml (1,7%).

Aceasta versiune care contine lichid cu nicotina este varianta care se recomanda pentru a fi utilizata de fumatorii de tigara traditionala; acestia au dependenta de nicotina si au nevoie la inceput de aceasta varianta.

In timp, dupa o perioada relativa de timp, fostii fumatori pot trece de la varianta de tigara electronica cu nicotina la varianta cu lichid fara nicotina.

Avantajele utilizarii tigarii electronice vape de unica folosinta VAAL:

Specialistii si rezultatele studiilor efectuate in ultimii ani, considera ca vapingul cu tigara electronica este cu pana la 95% mai putin nociv decat fumatul cu tigara traditionala.

Pe langa aceste avantaje legate de efectele asupra sanatatii, vapingul, tigara electronica vape de unica folosinta va ofera:

 • eliminarea mirosului urat al respiratiei, mainilor si hainelor
 • pastrarea obiceiului de a “duce” tigara la gura
 • pastrarea obiceiului de a fi impreuna cu colegii si prietenii la pauza de tigara

Ce contine lichidul din tigara electronica vape de unica folosinta VAAL?

Acest lichid, numit si e-lichid, are 4 componente principale:

 • glicerina vegetala si propilen glycol in proportie de 50/50, cu pondere de cel putin 97% din lichid
 • nicotina, in cazul in care e continuta, cu pondere de 1,7%
 • arome alimentare

Pe langa eliminarea mirosului urat al tigarilor traditionale, vapingul, tigara electronica de unica folosinta VAAL va ofera placerea de a inhala arome delicioase dintr-o multitudine de variante:

– aromele cu fructe, unele din cele mai raspandite si delicioase arome de fructe coapte si zemoase: pepene rosu, pepene galben, piersici, afine, mango, ananas, banana, portocale, capsuni, mere sau zmeura

joyetech vaal arome fructe

– combinatii de arome de fructe, cunoscutul berry mix cu multe fructe de padure, sau combinatiile de fructe exotice

joyetech vaal arome fructe padure

– arome de bauturi sau dulciuri delicioase si indragite pe tot globul: cola, bauturi energizante, milk banana, vata de zahar sau inghetata de capsuni

joyetech vaal arome energy cola

– combinatii racoritoare, cu efect ice, din fructe si dulciuri: menta, piersica ice, banana ice, afine ice sau ananas ice.

joyetech vaal arome racoritoare

Intotdeauna, in orice imprejurare, pentru orice stare de spirit sau dispozitie de gust poti gasi o aroma potrivita din aceasta diversitate de arome special create pe gustul vaperilor de pretutindeni.

Cine poate utiliza tigara electronica VAAL?

Tigarile electronice vape de unica folosinta care contin sau nu lichid cu nicotina se pot utiliza exclusiv de adulti fumatori sau vaperi.

Nicotina genereaza un grad ridicat de dependenta. Consumul de nicotina este contraindicat in sarcina sau alaptare, persoanelor cu afectiuni cardiace. Consultati medicul inainte de fuma tigarete electronice. Nu comercializam tigari electronice si lichide minorilor.

Chiar daca lichidul din aceste dispozitive nu are nicotina utilizarea acestora nu este permisa pentru minori, persoane care nu au implinit varsta de 18 ani.

Joyetech VAAL poate fi utilizat de femei?

Prin modul extrem de simplu de functionare, VAAL este optiunea cea mai buna de tigara electronica de unica folosinta care poate fi utilizata de femei.

Prin dimensiunile reduse, VAAL poate fi tinut usor in mana oricarei femei, poate fi pastrat in orice buzunar sau poseta, fara probleme. 

Are forma si marimea aproximativ similara cu cea a unui ruj.

Dispozitivul are protectie care impiedica orice scurgere de lichid.

Caracteristici tehnice ale Joyetech VAAL 500:

 • numar de pufuri: 500 de pufuri*
 • cantitate de lichid continuta: 2ml
 • concentratie de nicotina: 17mg/ml (1,7%)
 • capacitate baterie:  400mA
 • valoare rezistenta: 1,2 ohm
 • dimensiune: diametrul: 19,5 mm, lungime: 89 mm
 • greutate: 31 gr
joyetech vaal caracteristici

Tigara electronica VAAL este fabricata conform reglementarilor TPD – reglementari aplicate in tarile UE pentru toate produsele cu nicotina, lichidelor si tigarilor electronice.

VAAL este fabricate conform normelor UE de siguranta pentru dispozitive electronice si poarta indicativul CE.

Produsul Joyetech VAAL  comercializat de Vapi.ro este 100% original.

Originalitatea produsului VAAL poate fi verificata online prin folosirea codului de siguranta de pe ambalajul produsului.

*numarul de pufuri estimat la 500/1500 poate varia si depinde de stilul de inhalare al fiecarei persoane si de conditiile de mediu, temperatura si umiditate, din jurul persoanei care vapeaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *