Cum verifici daca lichidul tau de vaping LIQUA este original?

LIQUA verificare lichid original

De ce sa vapezi numai lichide LIQUA originale?

Gustul de ars (sau in unele cazuri chiar scurgerea de lichid in gura) poate avea ca si cauza utilizarea unui lichid slab calitativ. De aceea este recomandat sa utilizezi intotdeauna produse de calitate, originale, de la branduri cu renume pe piata.

Top 5 al celor mai frecvente intrebari despre tigara electronica

Inca din 2014, compania Ritchy (producatorul lichidelor LIQUA pentru tigari electronice) utilizeaza un sistem propriu de securitate si de urmarire a loturilor de lichide. Fiecare sticla produsa poarta un cod 2D care este stocat in baza de date si este accesibil clientilor. Acest sistem poate fi utilizat pentru a valida ca un produs este autentic printr-o simpla scanare a codului QR de pe eticheta sau prin verificarea online (deoarece numarul de incercari este limitat, eventualele produse contrafacute, ce ar incerca sa imite sistemul original ar ramane fara coduri).

Pe plan intern, Ritchy poate chiar verifica loturile de materii prime utilizate la fabricarea oricarui produs, folosind acelasi sistem de cod. In procesul de productie, toate loturile de materiale sunt verificate prin RFID in baza de date Ritchy Material Tracking. Ritchy are inregistrate in sistem zeci de milioane de sticle cu lichide LIQUA si, pana acum, peste 250.000 de clienti si-au validat cu succes produsele folosind sistemul de verificare QR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *